Capítol 01

Les professions del futur no existeixen

Vivim en un experiment no intencionat. En un assaig de proveta a l’expectativa del que està per venir.

Potser en uns anys mengem llangardaixos a la brasa, potser conduïm cotxes amb la veu i ens enamorem de bots més intel·ligents que nosaltres. O potser no. Potser la tecnologia ens facilita la vida per dedicar temps al que més importa. Tot pot ser.

Jordi
Sargatal

Director d’un complex turístic

Aiguamolls de l’Empordà

Les professions del futur no existeixen, ens diu el Jordi, ens les hem d'inventar a partir de les noves necessitats, dels models que ja funcionen i de la natura.

El Jordi Sargatal és un gran coneixedor de la naturalesa, amant de les aus i precursor de gairebé totes les feines que ha dut a terme al llarg de la seva vida. Ens parla de l’evolució de l’espècie humana i de la necessitat de conservar el Planeta en el qual vivim.

Ricard
Garriga

Emprenedor en noves tecnologies

Barcelona

La tecnologia aporta valor a les tasques mecàniques però les creatives, les que impliquen sensibilitat i ànima, sempre seran de les persones, explica el Ricard.

El seu somni era anar a Silicon Valley, i així ho va fer. El Ricard Garriga ens explica la diferència entre Califòrnia i Catalunya, ens parla de les noves tendències en les empreses més tecnològiques i de l’aparició dels bots a la nostra vida.

Comparteix aquest capítol

  • linkedin
  • facebook
  • twitter

Altres capítols

Capítol 02

Trobar feina:
si vols, pots

Parlarem de la recerca de feina, de les entrevistes, el desconcert i la inexperiència de les primeres vegades. I creuarem les mirades d’una estudiant que s’hi enfronta per primera vegada, un directiu amb una llarga trajectòria i una especialista en selecció de personal.

Capítol 03

Com ser feliç
a la feina

Vivim en un moment en què els valors com la felicitat són fonamentals a la nostra vida a la feina, vivim en un moment de canvi. Un conferenciant especialitzat en la motivació empresarial i un consultor en transformació d’empreses ens faran reflexionar sobre la nostra actitud a la feina.

Capítol 04

La teva mirada diu molt de tu

Les mirades són el reflex de les emocions. Si volem transmetre quelcom, primer hem de sentir-ho. Coneixerem el cas d’un executiu financer que es queda sense feina amb una edat avançada i escoltarem les reflexions d’una experta en comunicació no verbal i les d’una Recruiter.