Capítol 04

La teva mirada diu molt de tu

Les mirades ens complementen. Ens parlen d’allò que no està escrit. Un instant d’emoció, un sentiment o un temor.

Les mirades són el reflex de l’ànima. La puresa d’una pel·lícula muda. Es dilaten i es contrauen, brillen amb la il·lusió i es reforcen amb l’autoestima. Les mirades parlen de qui som, de com som i, sobretot, de com estem.

Irene
Rivero

Consultora i Recruiter a Marlex

Esplugues de Llobregat

A les entrevistes hem d'anar amb la ment desperta i les emocions molt ben canalitzades. Si un dia no t'has aixecat bé, anul·la l'entrevista, recomana la Irene.

La Irene Rivero du sis mil entrevistes a la cartera, ha conegut perfils molt diferents, s’ha enfrontat a casos molt diversos. I adverteix a aquelles persones que busquin feina que responguin amb honestedat i demostrin il·lusió pel projecte.

Elisa
del Buen Aire

Coach y Pedagoga

Barcelona

Les mirades reflecteixen el que som i el que sentim, explica l’Elisa. Per anar amb convenciment a una entrevista, hem de creure en nosaltres mateixos.

És totalment desaconsellable voler transmetre el que no som perquè les mirades no menteixen. L’Elisa del Buen Aire ens introdueix en el món del coneixement personal i l’entrenament de les emocions.

Joan
Vilardebò

Jubilat Instagramer

Sant Cugat del Vallès

Quan et quedes sense feina amb 52 anys, sents com si caiguessis al buit, confessa el Joan. T'has d'esforçar i tenir la ment oberta al canvi.

Tornar a definir l’horitzó de la teva vida quan ja pensaves en jubilar-te no és fàcil. El Joan Vilardebò, com tantes altres persones de la seva edat, va haver de superar les pors i enfrontar-se a una nova etapa plena de reptes inesperats.

Comparteix aquest capítol

  • linkedin
  • facebook
  • twitter

Altres capítols

Capítol 01

Les professions del futur no existeixen

La tecnologia avança molt de pressa i el planeta evoluciona a passos agegantats, el context laboral és molt canviant i nosaltres ens hi hem d’adaptar. Descobrirem les tendències i oportunitats actuals de la mà d’un emprenedor en noves tecnologies i d’un directiu d’un complex turístic sostenible.

Capítol 02

Trobar feina:
si vols, pots

Parlarem de la recerca de feina, de les entrevistes, el desconcert i la inexperiència de les primeres vegades. I creuarem les mirades d’una estudiant que s’hi enfronta per primera vegada, un directiu amb una llarga trajectòria i una especialista en selecció de personal.

Capítol 03

Com ser feliç
a la feina

Vivim en un moment en què els valors com la felicitat són fonamentals a la nostra vida a la feina, vivim en un moment de canvi. Un conferenciant especialitzat en la motivació empresarial i un consultor en transformació d’empreses ens faran reflexionar sobre la nostra actitud a la feina.