Capítol 03

Com ser feliç
a la feina

A vegades, hauríem de deixar de divagar amb la feina de la nostra vida i començar a gaudir de la nostra vida a la feina. I si no ens agrada, canviar.

Queixant-nos de tant en tant, però poc. Molt poc. Perquè la vida va d’això, de saber què volem, prendre decisions i saber gaudir-les. I el més important: fer-ho amb alegria, que ens ho mereixem.

Víctor
Küppers

Conferenciant

Camprodón

Hem de fer el que calgui per ser feliços a la feina, anar menys accelerats i queixar-nos menys. Resignar-nos a no viure amb alegria no és una opció, reflexiona el Víctor.

El caràcter no és genèric, treballar el nostre estat d’ànim, ser més positius i valorar el que tenim depèn únicament de nosaltres. És una elecció, ens fa veure el Víctor Küppers.

Sergi
Garcia-Preckler

Consultor en transformació d’empreses

Barcelona

Per a ser un bon líder has de tenir en compte que la felicitat del teu equip està directament relacionada amb la productivitat de la teva empresa, ens diu el Sergi.

Sortir de la zona de comfort i entendre les ambicions i necessitats de les noves generacions és molt necessari, explica Sergi Garcia-Preckler. Seran aquestes generacions les que dirigiran les empreses en deu anys.

Comparteix aquest capítol

  • linkedin
  • facebook
  • twitter

Altres capítols

Capítol 01

Les professions del futur no existeixen

La tecnologia avança molt de pressa i el planeta evoluciona a passos agegantats, el context laboral és molt canviant i nosaltres ens hi hem d’adaptar. Descobrirem les tendències i oportunitats actuals de la mà d’un emprenedor en noves tecnologies i d’un directiu d’un complex turístic sostenible.

Capítol 02

Trobar feina:
si vols, pots

Parlarem de la recerca de feina, de les entrevistes, el desconcert i la inexperiència de les primeres vegades. I creuarem les mirades d’una estudiant que s’hi enfronta per primera vegada, un directiu amb una llarga trajectòria i una especialista en selecció de personal.

Capítol 04

La teva mirada diu molt de tu

Les mirades són el reflex de les emocions. Si volem transmetre quelcom, primer hem de sentir-ho. Coneixerem el cas d’un executiu financer que es queda sense feina amb una edat avançada i escoltarem les reflexions d’una experta en comunicació no verbal i les d’una Recruiter.